• binnen 24 uur reactie op uw mail
  • altijd een cadeautje bij uw bestelling
  • binnen 24 uur reactie op uw mail
  • altijd een cadeautje bij uw bestelling

WAX BAR (SNAP BAR) "FIREPLACE TALK" VAN #MOMENTS

€ 5,99

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad

Beschrijving

WAX BAR (SNAP BAR) "FIREPLACE TALK" VAN #MOMENTS.


BELEEF DE GEUR
Een geur die wordt omschreven als een euforisch aroma van passie en emotie, als warm, verleidelijk en tevens een mysterieus gevoel, er is iets buitengewoons aan de hand met deze geur. De kruidige, kalmerende opening kan het goed vinden met de viriel-krachtige sandelwood. Zink weg in een diepe droom en laat je meevoeren op deze wonderbaarlijke noten.

HET VERHAAL
De dagen worden korter en ze geniet van de crispness, die de winter met zich meebrengt. Ze is kalm en gebruik deze tijd voor reflectie en visualisatie. Zittend bij de haard en genietend van de warmte, is ze blij en dankbaar voor de dierbaren om haar heen. Het is haar tijd om wilskracht en diepgang te creëren.

OMSCHRIJVING
De waxbar geeft een mooie constant verspreiding van de geur door middel van een speciale waxbrander en de warmte van een theelichtje.

Geschikt voor veganisten.

Gebruik
Breek 2 tot 3 stukjes van de waxbar en plaats deze in de schotel van de waxbrander. Zet in de brander een theelichtje. De geur is op zijn best als de wax geheel gesmolten is.

Waarschuwing
Plaats de brander op een veilige plaats en stabiel ondergrond zodat het eventueel morsen van de wax op producten en of kleding voorkomen wordt.

INGREDIENTEN
Op basis van:
Essentiële olie, Natuurlijk parfum

Inhoud 100 g

Omgeving:
Toilet, Badkamer, Slaapkamer (kleinere ruimtes)