• binnen 24 uur reactie op uw mail
  • altijd een cadeautje bij uw bestelling
  • binnen 24 uur reactie op uw mail
  • altijd een cadeautje bij uw bestelling

SOJAKAARS – IK HEB JE LIEF – GEUR: WARM CASHMERE

€ 7,95

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad

Beschrijving

SOJAKAARS – IK HEB JE LIEF – GEUR: WARM CASHMERE.

In samenwerking met Amnesty International heeft My Flame Lifestyle deze mooie kaars ontworpen. Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze kaars heeft de geur Warm Cashmere en brandt ca. 24 uur. Afmetingen: 50 x 80 mm.
Steun het goede doel met deze kaars! My Flame Lifestyle doneert 10% van de omzet aan Amnesty.

My Flame wekt samen met een gerenommeerd parfumhuis in Frankrijk en al onze geuren zijn met grote zorg door hen samengesteld.

Warm Cashmere: Deze warme combinatie is de perfecte mix van verse bloemen, gouden perzik, sensueel kasjmier, musk en zacht vanille.

Sojakaarsen stoten niet to nauwelijks roet af, branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen en zijn beter voor jezelf en het milieu. Tevens is de geurafgifte bij sojakaarsen een stuk beter dan bij gewone kaarsen. Met deze kaarsen krijg je geen hoofdpijn en zal je huis toch heerlijk ruiken.

Sojakaarsen branden volledig op. Houd er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot aan de rand van het glas. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee.

Ben je een beetje onhandig geweest en heb je was gemorst? Geen zorgen!

Sojawas kan je gewoon met warm water en zeep van het oppervlak verwijderen.